Розкрутка інстаграму. Чому не дає результату?

На сьогоднішній день Інстаграм є однією з найбільш поширених соціальних мереж та потужним інструментом для просування бізнесу. Багато людей створюють обліковий запис у мережі з метою реклами свого бізнесу та пошуку нових клієнтів. Інстаграм надає великі можливості для наповнення медіа контентом (фото та відео), а також інструментами для реклами та просування свого бренду. 

Основне завдання будь-якого підприємця – це пошук цільової аудиторії та, звичайно, потенційне збільшення прибутку. Для досягнення цих цілей необхідно комплексне просування бізнесу в мережі Інтернет. До основних каналів просування ми можемо віднести:

  • Власний веб-сайт. Це може бути навіть невеликий сайт візитівка чи односторінковий лендінг. Головне - це ваш особистий інтернет простір з необмеженими можливостями.
  • SMM - соціальні мережі. Потужний продуктивний спосіб презентації своєї справи та пошуку потенційних клієнтів.
  • Контент маркетинг і контекстна реклама. Даний метод включає написання гостьових постів, відгуків, повідомлень на форумах.
  • E-mail маркетинг - даний метод включає розсилку корисної інформації про товари з можливою рекламою їх.

Кожен із цих способів має свої переваги та недоліки, але саме використання комплексу цих кроків може призвести до реального розширення Вашого бізнесу та збільшення доходів. Кожен із цих кроків вимагає певних фінансових вливань, але найголовніше щоб ці інвестиції були виправданими і розумними. Докладніше про вартість сайту-візитки ми розповімо у наступній статті. 

Інстаграм - плюси та мінуси для ведення бізнесу

Соцмережа має два види акаунту - особистий та бізнес акаунт. У кожного є плюси і мінуси, спробуємо розібратися в них. 

Особистий обліковий запис дозволяє персоналізувати Вашу сторінку, Ваші пости. Такий профіль викликатиме більше довіри, передплатники асоціюватимуть Ваші пости з реальною людиною, а не з якоюсь віртуальною компанією або взагалі ботом. Особистий аккаунт цілком справляється із завданням просування бізнесу та пошуку нових клієнтів. 

freestocks 7Qh1YLFdlqY unsplash

Таким чином, дуже важливо для розкручування бізнесу, залучення нових клієнтів та збільшення продажів використання якомога більшої кількості інструментів. Тому створення власного сайту-візитки або лендингу, акаунти в соціальних мережах, реклама та різні види розсилок обов'язково приведуть Вас до успіху. 

Бажаєте дізнатися більше про те, як зробити сайт-візитку?

Icon-Blog-1