Нові функції: сторінка з паролем та анімація

Український конструктор сайтів Besite намагається надати максимум функцій для користувачів сервісу. А наші розробники продовжують працювати над різноманітними функціями. Сьогодні ми представляємо три нові функції: захист сторінки паролем, анімація компонента при появі в області перегляду та ефект при наведені мишки над кнопкою.

password buttons collage

Захист сторінки паролем

В панелі керування сайтом, власник сайту може вказати, що доступ до сторінки можливий лише за паролем. Відповідно, при відкритті сторінки відвідувачу потрібно ввести пароль. Сторінки, на яких така функція не налаштована, залишаються у вільному доступі. Таким чином власник сайту отримує можливість обмежити коло відвідувачів, які мають доступ до певної сторінки. Функція захисту сторінки паролем буде корисною у багатьох випадках.

Затвердження чернетки

Наприклад, редактор наповнює вмістом нову сторінку, але надає доступ лише власнику сайту. Власник сайту оцінює якість та відповідність вимогам вмісту, після чого знімає обмеження доступу.

Освітні курси

Затребувана у персональних тренерів, які продають курси або уроки. Власник сайту може надавати доступ до певних сторінок лише тим, хто його сплатив. Це дає можливість пропонувати та керувати курсами в одному місці: на сайті створеному у конструкторі Besite.

Анімація компонента з появою в області перегляду

Анімація веб-сторінок служить для поліпшення сприйняття сайту, такий ефект "пожвавлює" сторінку, робить її не банальною. Конструктор сайтів Besite надає своїм користувачам все більше можливостей для анімації елементів сайту. У цьому оновленні ми додали анімацію компонентів з появою в області перегляду. Анімація реалізована за допомогою каскадних таблиць стилів, що забезпечує максимальну сумісність більшості пристроїв і мінімальний доданий розмір сторінки.

Ефект при наведенні мишки над кнопкою

Також додані нові анімаційні ефекти при наведенні курсору мишки над кнопкою. Цими ефектами є: зашторювання, розширення та відблиск. Подібні ефекти привертають увагу до кнопки і збільшують позитивне ставлення до представленого контенту.

Український конструктор сайтів Besite

Поділитися з друзями